Ing. Rastislav Bobček PhD. Product feed, a.s. Dunajská Streda

AKÉ JE RIEŠENIE NA ALARMUJÚCE ZNIŽOVANIE PLODNOSTI ZEME V 2020?

Alebo ako znovu-získať schopnosť prirodzene hnojiť všetky pôdy v akejkoľvek klíme znížením znečistenia vzduchu a vody

Vynález nazvaný „3. poľnohospodárska revolúcia“ profesora Marcela Mazoyer* je založený na viac 30-ročných skúsenostiach.

Na základe pozorovania prírody je proces, ktorý vymyslel Marcel Mézy, jedinečný.

Kontrolou a porozumením pôsobenia aeróbnych mikroorganizmov umožňuje zvlhčovanie všetkých foriem organických látok a rýchly rozvoj výroby humusu nielen na akomkoľvek type pôdy, ale aj v akomkoľvek prostredí.

* MARCEL MAZOYER: poľnohospodársky a lesný inžinier, odborník na poľnohospodársku ekonomiku, profesor na univerzite v Paríži XI, redaktor najnovšej „Larousse“ špecializovaného na poľnohospodárstvo, emeritný profesor pre rozvoj poľnohospodárstva na Národnom agronomickom ústave v Paríži-Grignone. Bol vedúcim odboru ekonómie a vidieckej sociológie na INRA (Francúzsky národný inštitút pre poľnohospodársky výskum) (1972 – 1975) a predsedom Programového výboru FAO (1983 – 1993).

Plodnosť a potravinová autonómia pre všetkých prostredníctvom veľkolepého stanovenia uhlíka a zníženia slanosti v suchých zeminách

Obnovením prirodzenej úrodnosti pôdy môže tento vynález vytvoriť život v krátkom čase a všade, a tak udržať ľudí v ich prirodzenom prostredí spolu s ochranou ich zdravia a zdravia krajiny.

Dnes je to jedno z najlepších riešení na boj proti alarmujúcemu poklesu plodnosti vo svete a environmentálnym problémom spôsobeným niektorými formami poľnohospodárstva a pôdnymi prírodnými agresiami po viac ako pol storočia.

Využívaný tisíckami poľnohospodárov po celej Európe

Od roku 1992 ponúka spoločnosť Sobac* poľnohospodárom alternatívu k tradičným formám poľnohospodárstva vďaka procesu Marcel Mézy. V súčasnosti je niekoľko tisíc ľudí, ktorí upustili od chemických výrobkov s pocitom, že získali späť starý-dobrý „zdravý rozum farmárov“. Tým, že oplodnili svoju pôdu odlišným spôsobom, priznali najmä, že znovu získali určitú hrdosť na to, aby pracovali čistejšie na kŕmení ľudstva. Ich hospodárske a agronomické výsledky dokazujú, že je možné vyrábať kombináciou množstva a kvality spolu s rešpektovaním životného prostredia.

*Spoločnosť Sobac, založená v roku 1992, uvádza na trh proces Marcel Mézy pod registrovanými obchodnými značkami BACTERIOSOL® a BACTERIOLIT® v oblasti poľnohospodárstva, záhradníctva a kolektívnosti. Od roku 1998 je SOBAC citovaná agentúrou ADEME (Agentúra pre životné prostredie a energetiku) vo svojej príručke „Dizajn výrobkov a životné prostredie, 90 príkladov ekodizajnu“, kde sa javí ako jediný produkt pre poľnohospodárstvo a rastliny.

Pridajte Komentár

Scroll to Top